Яковлєва Валентина Леонідівна,
учителька фізики Копитівського навчально-виховного комплексу
“Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад”
Мета й завдання проекту:
•Розвивати знання учнів про прикладне значення хімії, її позитивний та негативний вплив на життя та здоров’я людини
•Показати значення хімії й використання хімічних знань у харчовій галузі, медицині; розкрити значення знань з хімії для складання власного раціону харчування;
•Встановити позитивні та негативні аспекти вживання швидкої їжі.
•Надати правдиву інформацію про сутність швидкої їжі.
•Довести експериментально, що хімічний склад цих продуктів дійсно не відповідає нормальному фізіологічному розвитку людини.
•Удосконалювати вміння ефективно використовувати засоби інформаційних технологій.