Якими були кулінарні пристрасті в родині Косачів? Таким запитанням задалася вчителька географії ліцею №144 Києва Оксана Данилова й почала не просто збирати рецепти зі своїми учнями, а й залучила до цього школярів і вчителів з інших українських шкіл та з-за кордону.
Та виявляється, що знайти цікавий підхід можна не тільки до вивчення біографії Лесі Українки. Ще можна починати вивчення творчості Івана Франка, дізнавшись, яким на дотик є граніт. А ще – скільки вітаміну Д у творчості Коцюбинського.
А також малювати комікси, влаштовувати онлайн-вечірки й халабудне читання.
“Нова українська школа” поговорила з учителями про незвичні способи викладання літератури.
https://nus.org.ua/articles/yak-rozpovidaty-pro-pysmennykiv-i-yihni-tvory-shhob-uchnyam-zajshlo/